The Cup Street x Cup Brothers

The Cup Street x Cupbrothers: een complete oplossing, voor een compleet succes.

Een complete oplossing, voor een compleet succes.

Cupbrothers is dé naam waarop je kunt vertrouwen als het gaat om duurzame en hoogwaardige cups voor allerlei gelegenheden. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van cups voor diverse gelegenheden, variërend van levendige evenementen en bruisende horecagelegenheden tot gemeentelijke evenementen.

Kies voor Cupbrothers en maak de bewuste keuze voor duurzaamheid en gemak. Hun herbruikbare cups zijn niet zomaar bekers; ze dragen bij aan een zero waste samenleving. Hiermee wordt het verminderen van afval realiteit. Dankzij de bezorg- en ophaalservice, is het regelen van elk evenement moeiteloos en zorgeloos.

739b7496-4150-49fd-b492-4732678a2648

Uniek in Nederland.

Mobiele afwasstraten zijn uniek in Nederland. Na 3 jaar ervaring in België hebben we er samen voor gekozen om ook in Nederland oplossingen aan te bieden. Het ecologisch organiseren van een evenement is vandaag een leuke extra. Wij willen er voor zorgen dat dit de basis wordt.

Samen met Cupbrothers willen we aan u een totale en complete oplossing aanbieden. Van de beker tot de afwas tot de na-zorg. Samen zorgen we er voor dat het integreren naar een een ecologisch organisatie, vlot en correct verloopt.