De mobiele afwasoplossing.

Making reusable cups, reusable again.

Op zoek naar een afwasoplossing voor je herbruikbare bekers? Dan ben je bij The Cup Street aan het goede adres! Samen gaan we op zoek naar de geschikte oplossing voor jouw event. Het gebruik van onze industriële machines is een garantie op een professionele, hygiënische en efficiënte manier van afwassen. Onze mobiele afwasstraten (5 000 – 7 000 cups/u) kunnen worden gebruikt op elke locatie, op elk moment.

Het is onmogelijk om manueel zelf op een hygiënische verantwoorde manier te voldoen aan de normen van de wetgeving. Door gebruik te maken van onze machines met gecertificeerde en biologisch afbreekbare producten is dat wel het geval.

Professioneel, ecologisch en verantwoord afwassen.

Een evenement kan niet duurzaam verlopen, een evenement moet duurzaam verlopen. Vanaf 2023 is het namelijk verboden bij wet om wegwerpbekers te gebruiken. De afgelopen jaren zijn wegwerpbekers verantwoordelijk geweest voor tonnen afval in de evenementensector. Vanaf heden zijn ze dan ook eindelijk verleden tijd. De drank is voor de bezoeker, de opbrengst voor de organisatie, de afwas is voor ons.

100% ontsmetten.

50% minder bekers.

0% zorgen.

100% ontsmetten.

50% minder bekers.

0% zorgen.

Het alternatief is het gebruik van herbruikbare bekers of glazen. Om deze te kunnen (her)gebruiken moeten ze natuurlijk worden afgewassen. The Cup Street zorgt dat de bekers/glazen ter plekke worden gereinigd. Klaar voor (her)gebruik. Klaar om de afvalberg te verkleinen. Voor elk probleem is een oplossing. Voor dit probleem is dat The Cup Street.

Uniek in Nederland: een complete oplossing.

Mobiele afwasstraten zijn uniek in Nederland. Na 3 jaar ervaring in België hebben we er voor gekozen om ook in Nederland oplossingen aan te bieden. Het ecologisch organiseren van een evenement is vandaag een leuke extra. Wij willen er voor zorgen dat dit de basis wordt. Samen met onze partner Cup Brothers bieden we niet alleen afwasoplossingen aan, maar ook complete oplossing. 

The Cup Street - De mobiele afwasoplossing.

De herbruikbare beker is ontworpen om te hergebruiken. Om een op een ecologische manier te consumeren. Door ter plekke af te wassen, en het proces circulair te maken, draag jij je steentje bij. Daarnaast moet je tot 50% minder bekers huren. Daarnaast houd je zwaar geladen vrachtwagens met bekers van de weg.

Onze toestellen gebruiken biologisch afbreekbare producten en een waterterugwinningssysteem om om zo groen mogelijk te werken.

3036411428.jpg

www.thecupstreet.be

OF...

Flag_of_the_Netherlands.svg.png

www.thecupstreet.nl

3036411428

www.thecupstreet.be

Flag_of_the_Netherlands.svg

www.thecupstreet.nl